Snelmenu

Uitleg

Deze website heeft tot doel u snel een beeld te geven van de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van gebouwen in Nijmegen. Met de functie 'Zoeken' (naar gebouwen) kunt u zoeken in het databestand. U kunt zoeken op naam of een keuze maken uit een lijst van 19 soorten gebouwen.

Van elk gebouw krijgt u informatie over:

  • De bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
  • De parkeervoorzieningen.
  • Hoe u het gebouw binnen kunt komen, zich binnen kunt verplaatsen en hoe u de verdiepingen kunt bereiken.
  • Aanwezige sanitaire voorzieningen.
  • Speciale voorzieningen voor blinden en slechtzienden, doven en slechthorenden en mensen met astma.

Als extra service kunt u bij elk gebouw een kleine plattegrond oproepen van de directe omgeving waarbinnen het is gelegen. Zo kunt u zich nog beter oriënteren. U vindt deze mogelijkheid boven de foto van het betreffende gebouw, naast de rode 'tab' Informatie.

U kunt de resultaten sorteren, door aan te geven welke vorm van toegankelijkheid voor u belangrijk is: auditieve, visuele of lichamelijke toegankelijkheid. Ook kan de bereikbaarheid per auto of openbaar vervoer aangeklikt worden, als dit relevant is.

Als u informatie tegenkomt die volgens u niet meer klopt, laat ons dat weten via info@zrcn.nl.

Noot (oktober 2023):

Helaas kan door verouderde software deze website niet meer geactualiseerd worden. Het is nog te gebruiken als naslagwerk, echter niet elk object (café, restaurant) bestaat nog.
Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website voor Nijmegen, waar goede informatie over de toegankelijkheid van gebouwen en openbare ruimte te vinden zal zijn.

 

Hoofdmenu